Despre noi - SABO Group

CINE SUNTEM


SABO UTILAJE SI AUTOMATIZARI SRL este membra a SABO GROUP Grecia, grup care se ocupa cu proiectarea si fabricarea de echipamente industriale. SABO S.A. a fost infiintata in 1984 si este una dintre principalele companii de top la nivel mondial.

Fiind prezenta in Europa, Africa de Nord, America de Sud, in constructia de instalatii si utilaje la cheie pentru mai multe sectoare industriale: industria de caramida si tigla ceramica, industria de mediu, industria cimentului si agregatelor, industria alimentara, industria roboticii industriale.

Avand ca prioritate dezvoltarea unui portofoliu de produse adaptate cerințelor clienților, SABO SA s-a indreptat si spre alte piete. Din acest considerent s-a infiintat SABO UTILAJE SI AUTOMATIZARI SRL - ROMANIA, pentru a putea raspunde mai rapid si eficient clientilor din Europa de Est.

parallax background

In cei sase ani de experienta, SABO UTILAJE SI AUTOMATIZARI SRL s-a specializat in oferirea de solutii tehnice industriale complete. Portofoliul de lucrari executate pentru companii importante din piata interna si internationala demonstreaza profesionalismul si deschiderea totala catre cerintele clientilor.

CE FACEM

Lucrari interne (Romania):

Proiectarea si executia de diferite instalatii complete
- la cheie (impreuna cu compania globala, SABO S.A.):

 • Grupul Wienerberger Romania - Fabricile de caramida
  - Gura Ocnitei, Tritenii de Jos - Cluj
 • Grupul Kronberger Romania - Fabrica de caramida Satuc Berca Buzau
 • Instalatii complete de sortare si reciclare a deseurilor menajere
 • Benzi transportoare, sita vibranta, desfacator saci in doua axuri,
  perforator PET-uri in diferite locatii in Romania;
 • Benzi de transport pentru incarcarea navelor maritime, fluviale (cereale etc.);
 • Diverse modele de benzi transportoare si alimentatoare pamant.
Lucrari externe:
 • Fabrici de ceramica Trust, Boumerdessi Djabri in Algeria
 • Fabrica Du Moulin in Belgia
 • Fabrica Halabja in Irak
 • Fabrica Tamuda din Morocco
 • Statie de sortare si reciclare – San Giorgio di Nogaro, Italia
 • Alimentatoare de pamant pentru fabricile de caramida
  - Sisteme complete in Maroc, Rusia and Brazilia.

CE OFERIM


Pe langa constructia utilajelor, compania noastra se ocupa de reparatii si revizii utilaje si piese de schimb, producerea si cauciucarea cilindrilor pentru benzi transportoare si jonctiune/articulatii covoare de banda din cauciuc (ex. balastiera/cariera), furnizare de stergatoare/raclete speciale pe sectoare independente in Widia si traditionale, role si suporturi triangulare pentru orice tip de benzi transportoare.

Asezarea acestora pe cadru fix sau mobil din otel inox, otel sau profil light dur-aluminiu face ca utilizarea acestora sa cuprinda o gama larga de domenii (mine si cariere, balastiere, agregate, ciment, deseuri, industria farmaceutica, chimica, alimentara etc.). Va putem oferi o gama diversificata de benzi transportoare: benzi transportoare cu viteza fixa, variabila sau benzi transportoare pas cu pas, benzi transportoare antrenate cu tambur, lant sau roti dintate, benzi transportoare liniare sau cu raza de curbura, benzi transportoare din cauciuc, benzi transportoare din material textil, benzi transportoare teflonate, benzi transportoare siliconate, benzi transportoare cu zale din plastic, benzi transportoare cu zale din inox, benzi transportoare cu role din plastic sau metalice, benzi transportoare din plasa de otel galvanizat sau otel inox.

Calitatea proiectelor noastre este sustinuta de certificate de management al calitatii ISO: 14001, ISO: 18001, ISO: 9001

Contact