Tratarea apei uzate - SABO Group

SABO Utilaje si Automatizari ofera: proiectarea, constructia, fabricarea, instalarea si intretinerea statiilor de tratare a apelor uzate, municipale si industriale.


Producator si importator de echipamente pentru tratarea apelor, Sabo Utilaje si Automatizari SRL elaboreaza si dezvolta tehnologii pentru epurarea apei, actionand ca antreprenor general in tratarea apei de la proiectare pana la executie. Compania SABO exceleaza in proiectare, dezvoltare, gestionarea proiectelor, productie, vanzari de utilaje si suport tehnic (inspectii de intretinere, reparatii si monitorizare) pentru statiile de tratare a apei uzate.

Echipele noastre de designeri, tehnicieni si inginerii industriali asigura functionarea unor masinarii de ultima generatie si extrem de eficiente in conformitate cu cele mai stricte standarde si specificatii internationale ale Uniunii Europene. Profesionalismul echipelor noastre a determinat transformarea fiecarui proiect intr-o referinta. Calitatea materialelor si componentelor utilizate este garantata prin detinerea certificatelor ISO 9001: 2008, ISO 14001: 2004 si ISO 18001:2007.

Gratare

Conducta fortata

Racloare

Compacte de degrosisare

Stavilare

Unitati de flotatie

Sisteme de dozare